Logo Hessing Supervers
Nieuws


27-07-2018

   

Geachte bezoeker,

Bij dezen vestigen wij uw aandacht op het volgende.

Een product van ons is korte tijd voorzien geweest van een verkeerd onder-etiket. Als zodanig is het verkrijgbaar geweest bij drie supermarktketens. Het gaat om precies te zijn om de Seizoensalade Hessing Ambachtelijk. De legenda vermeldt daardoor, aan de ene kant, niet de juiste ingrediënten. Aan de andere kant worden daardoor drie allergenen niet vermeld, namelijk selderij, sulfiet en mosterd. Het nu geplaatste onder-etiket is van een andere salade van ons bedrijf, namelijk de Boerensalade Hessing Ambachtelijk.

De Seizoensalade Hessing Ambachtelijk (EAN 8718477123994) die het dus betreft is geproduceerd op 25 juli jl., heeft een houdbaarheidsdatum van 1 augustus a.s. en is verkocht bij de supermarktketens Plus, Jan Linders en Emté. De desbetreffende schappen zijn daar vanzelfsprekend meteen na het ontdekken van het foute etiket leeggehaald.

In overeenstemming met de voorschriften in verband met de voedselveiligheid is door ons melding van het feit gedaan bij de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA).

Hebt u bedoeld product gekocht? Dan verzoeken wij u het terug te brengen naar de bewuste winkel. U ontvangt dan uw geld terug. Een aankoopbon hoeft u niet te laten zien.

De directie van Hessing Supervers betreurt de bij het etiketteren gemaakte fout en biedt haar welgemeende excuses aan voor het ongemak.