Logo Hessing Supervers
Nieuws

Hessing organiseert Dag van de Techniek


Hessing organiseert Dag van de Techniek

PERSBERICHT

Zwaagdijk-Oost, 29 mei 2019

Hessing Supervers is een begrip in de omgeving van West-Friesland.  Al ruim 60 jaar verwerkt Hessing verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers en 800 kant-en-klare versproducten is Hessing een van de meest toonaangevende leveranciers van vers gesneden groenten en fruit. De producten worden geleverd aan grote supermarkt- en fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Op vrijdag 21 juni organiseert Hessing de ‘Dag van de Techniek’ in Zwaagdijk-Oost. Jiska Andeweg, recruiter bij Hessing: “De afgelopen jaren is Hessing gegroeid als kool en daarom wil Hessing meer talent in huis hebben. Onlangs organiseerde Hessing de Dag van de Productie, waarbij geïnteresseerden een kijkje namen in onze fabriek. De dag was goed bezocht en de reacties waren positief. Daarom is besloten een nieuwe open dag te organiseren. Deze dag staat in het teken van techniek. Als jij ook energie krijgt als je het woord ‘techniek’ hoort en als je het een uitdaging vindt om storingen op te lossen en productiemachines te onderhouden, dan is een bezoek aan deze open dag zeker de moeite waard.”

Chris van Leeuwen werkt inmiddels drie jaar als hoofd Technische Dienst bij Hessing. “In de productieomgeving van Hessing werken we met verschillende soorten machines. Het is daarom een uitdaging elke machine op je duimpje te leren kennen. Wat het werken bij Hessing zo leuk maakt, is dat elke dag anders is. De ene dag ben je druk met een noodreparatie, de andere dag bouw je een besturingskast. Wil je meer weten over een technische afdeling in een productiebedrijf? Laat dan de open dag op vrijdag 21 juni niet aan je voorbijgaan.”

Programma open dag
De dag gaat om 10 uur ’s ochtends van start en bestaat uit een rondleiding door de fabriek, technische activiteiten in het clubhuis, speeddates en een persoonlijke kennismaking met het technische team. Voor het bezoeken van deze open dag is aanmelden verplicht. Stuur een mail naar jiskaandeweg@hessing.eu voor meer informatie en aanmelden. Naar verwachting is de open dag rond drie uur ’s middags afgelopen.